joi, 8 septembrie 2011

Don't forget the angel you are inside

De ce? De ce mereu incerci sa te distrugi in halul asta? Suferi, plangi , te dqai cu capul de pereti incercand sa scoti afara disperarea care o simti inauntru, dar la ce bun?La ce bun cand dupa toate incercarile astea tot te simti la fel de mizerabil si neputincios? Opreste-te , nu vezi ca incetul cu incetul mori? Uitate in oglinda!Te vezi? Esti minunat, esti superb si nu vrei sa realizezi, ce conteaza ca ei nu vad? Ce conteaza ca ei nu te accepta , si nu vad mai departe de aparente, ei nu conteaza, ei vad in tine rivalul perfect, ei vad in tine tinta rautatilor  din mintea lor. Nu-i lasa sa te distruga, tu nu te vezi , dar eu te vad, vad in tine omul ala prostut care a ajutat  batrana  sa treaca trecerea fara sa ceara ceva in schimb, te vad zilnic cum ajuti atata lume, le daruiesti un zambet atat de bland , ii asculti si nu le ceri sa te asculte si ei, afisezi mereu imaginea asta dura si puternica. Inceteaza , nu vezi te frangi in mi de bucati , totul in jurul tau pare  sa se destrame, iar tu inca mai afisezi imaginea aia ?
De ce , te intreb continuu de ce, cand tu dai totul pe ei ei nu dau doi bani pe tine, de ce nu ceri ajutor?Nu esti singura, nu mai indeparta pe toata lumea de langa tine, la ce bun sa fi un inger cu toata lumea daca tu defapt traiesti zilnic un iad?
Te rog , nu mai zambi, ai tot dreptul sa plangi, ai tot dreptul sa fi ascultata, ai tot dreptul la o imbratisare calda, nu trebuia sa fie asa, de ce nu crezi cuvintele blande, de ce ii crezi pe ei, ei nu te stiu, noi te stim! Noi suntem aia care vor sa protejeze zambetul tau bland, noi vrem sa te ajutam, dar doar daca ne lasi. Nu poti sa duci un razboi cand esti singur, nu poti sa invingi de unul singur cand tu esti asa slabit. Dar impreuna vom reusi, doar te rog sa mai faci ceva, nu iti cer mult, stiu ca totul devine greu pentru tine zilnic asa ca cea ce iti cer eu e simplu , doar " Nu Uita" ca nu esti singura.
P.s -Aceasta postare se mai afla pe un blog tot al meu :) sper sa va placa.

12 comentarii:

  1. Ador postarea asta!Mi-ai dat mult de gandit!M-ai facut sa ma gandesc la ce sunt eu de fapt ...ca nimic si nimeni niciodata nu ma va putea schimba:)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. hey Danyela Ma bucur ca postarea mea te-a facut sa te gandesti la cine esti cu adevarat,
    Intr-un fel de asta am si facut-o, pentru ca alte persoane sa realizeze ca sunt pretioase asa cum sunt, nu conteaza all the bullshit altii le spun^^
    Multumesc de parere apreciez ^_^

    RăspundețiȘtergere
  3. de ce de ce de ce ? si de aici incepe nesomnul, noptile pierdute, oamenii straini pe care ii primesti in viata ta.... ah...de ce? imi place postarea... dar...:(

    RăspundețiȘtergere
  4. Are dreptate Suflet . De ce, e o intrebare la care poate vom gasii milioane de raspunsuri dar niciunul care sa ne multumeasca. Si uite asa ne distrugem incetul cu incetul ...

    RăspundețiȘtergere
  5. da dar in loc sa punem intrebari mai bine am verifica raspunsurile:) ..da e adevarat poate nu le vom gasi dar macar sa incercam sa schimbam ceva:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoasă postarea, este un monolog pe care ar trebui să îl avem fiecare. Suntem în adevăr deosebiţi, dar aparenţele îmbracă cele mai ciudate straie şi ne fac să ne ascundem adevărata identitate...şi iară şi întrebarea"De ce?" Există mai multe "pentru că-uri" şi fiecare le vede subiectiv, dar poate chiar ar trebui să ne privim pe noi întâi şi apoi pe alţii, atunci lucrurile s-ar schimba, doar dacă ar fi aşa uşor. Felicitări pentru postare, e superbă.

    RăspundețiȘtergere
  7. MiiutaChan - multumesc foarte mult, si ai dreptate aparentele imbraca multe fete, uneori iti dai seama greu care e cea reala,
    Apy - Thx <3

    RăspundețiȘtergere
  8. Întrebările astea ne răpun încetul cu încetul. Ne doboară psihic, apoi fizic și, într-un final, cedăm. Dar eu sunt de acord cu tine, în ceea ce privește răspunsurile. Știi, noi fetele avem o imaginație așa de bogată încât de putem închipui orice atunci când ne punem întrebarea „de ce„ și nu găsim răspunsul. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Pote ca uneori ingerul vrea sa stea ascuns. E modest...

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa iti amintesti mereu ca nu esti singura...dar pacat ca te simti tot asa,desi iti tot repeti. Pentru ca ei numai sunt acolo asa cum erau inainte...nu ceri un deja vu,ci le ceri doar sa se intoarca, sa iti stearga o lacrima, sa iti dea o imbratisare..sa iti ofere iubirea si speranta lor...pe ei.

    RăspundețiȘtergere