joi, 1 septembrie 2011

How to love

         Ai avut multe momente cand te-ai intrebat "oare asta e iubirea?", " Oare asa e sa iubesti?".Probabil nu ai aflat niciodata raspunsul, hehe...sau poate l-ai invatat si nu sti.De exemplu , iti mai amintesti cand erai trista si stateai privind in departare daca cuiva ii pasa ca tu suferi, iar in momentul urmator cineva venea la tine te lua in brate si iti spunea acele cuvinte care iti consolau inima ranita?Sau iti mai amintesti primul sarut? Tremurai de frica si emotie, sentimentele pareau sa iasa chiar si prin porii tai, senzatia calda peste buzele tale reci cand  sa intamplat?Iti mai amintesti?
Sau poate  dorul acela cand la sfarsitul unui an de scoala venea timpul despartirii de colegii tai, de prietenii tai...Totul ..Asta inseamna sa iubesti, priveste in jur, daca nu sti sa iubesti , ....priveste in jurul tau, si cu siguranta daca privesti atent vei invata sa iubesti cu adevarat.
Poate mai exista momente cand iubirea nu dureaza pentru totdeauna , dar de ranile iubiri  , se ocupa timpul sa le vindece, doar sa-i permiti:) . Asa ca  nu cauta iubirea, las-o sa vina de la sine.Si ofera la randul tau iubire, te va ajuta sa o primesti si tu la randul tau inapoi.
Deci zambeste, si invata   "Cum sa iubesti"
Cu drag Andru 

6 comentarii:

  1. frumos post..iubirea asta, ne da de lucru
    app, multumesc pentru ce mi'ai scris >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei nu ai pentru ce ..nu stiu daca vei vedea asta dar... oricum..nu ai de ce..mia facut placere sa citesc postariletale:)

    RăspundețiȘtergere
  3. vad ca esti noua pe aici asa ca iti doresc bun venit in blogosfera:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi, poi da sunt noua si in acelasi timp veche intr-un fel :) multumesc:) sper sa iti placa cea ce voi scrie

    RăspundețiȘtergere
  5. Hei...nice ^^ but i dont has the first kiss yet and...nobody cames for me ...to hug me. Ok thats me, not all of us. xD
    Nice, again and...oh i forgot
    WELCOME, dear!!!>:D<
    yeah..m-a cam luat engleza.]
    Good start! xD

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc ana, dar nui nimic, si eu am momentele mele , cand intra engleza in discutiile mele, :)
    Daca ei nu te imbratiseaza I'll give you a hug

    RăspundețiȘtergere