marți, 3 iulie 2012

Interzis

Concert, muzica , voie buna si prea multa bautura :)), daca vrei sa vezi totul in trei de ai nevoie de ea, dar sa sti al 7-lea pahar deviaza limbajul utilizat si-l face sa sune mai ceva ca portugheza, simti cum sunetul devine prietenul tau de chat, te misti pe un ritm inexistent si vezi lumea altfel, aproape prea altfel daca ala de langa tine e cel mai bun prieten care deodata arata extrem de bine si ajunge la standardele tale de simpatie:)).
Cine ar fi crezut unde poate duce un mic sarut? O simpla atingere a buzelor, poate ceva mai mult...dar asta ramane intre noi, deci shhh....! Dar totusi , Wow, cine ar crede ca arata asa bine sub tricoul ala care  nu avea forma, sub el exista forme deci, revelatia serii, si inca ceeeee forme O_O,  si cata caldura doamne, sau o fi doar cantitatea mare de alcohol? Probabil si asta dar pot sa jur ca auzeam muzica dictandu-mi miscarile, apropierea lenta atingerile fierbinti, regulile incalcate cu fiecare minut, ceva ce nu trebuia sa se intample, ceva interzis , parea atat de natural, atat de placut, si sa fim seriosi putea sa ma respinga nu? Multumesc ca nu are iubita altfel constiinta mea probabil ar fi fost plina. Ochii aia parca ma atrageau, iar eu am cedat lor. Inca simt sarutul ala  mai jos de urechea dreapta, atat de fierbinte au fost buzele lui, incat si-au intiparit caldura pe pielea mea alba. A fost placut , concertul sa terminat dar pentru noi noaptea abia incepea, nu stiu cum am ajuns la el, si nici cum am traversat holul imens pana in camera lui , dar un lucru e clar, stiu ca buzele lui nu se mai dezlipeau de ale mele, doar ca sa respire pentru inca un sarut fierbinte.
Puteam sa spun nu, doar era cineva a carui prietenie o apreciam si o doream , dar in momentul ala nimic nu parea sa conteze, chemarea trupului e mare , iar cand ai o asemenea frumusete in fata ta , cum sa-i rezisti?
Am simtit cum ma incalzesc  din ce in ce mai mult , iar inima mai ca mi se opri, la atingerea lui calda pe obrazul meu, era atat de bland , grijuliu sa nu ma raneasca.
Dimineata eram in bratele lui, el era treaz deja cand eu abia imi deschisem ochii, singurul cuvant a fost buna ciufulici, cum esti, iar eu doar am zambit. Poate a fost bine sa renuntam la prietenie pentru o noapte:P.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu